Psychologen

Onze psychologen hebben verschillende achtergronden en specialismen.

Tim Wind

Tim werkt online als zelfstandig gepromoveerd klinisch psycholoog en psychotherapeut bij POLARIS. Hij is cognitief gedragstherapeut en senior schematherapeut, gespecialiseerd in traumagerelateerde klachten, angstklachten, somberheidsklachten en persoonlijkheidsproblematiek. Tim werkt naast POLARIS als behandelaar Centrum ’45, hij is Hoofddocent E-health bij de RINO Amsterdam en oprichter en directeur bij Psyflix.

KvK: 72352426
Klinisch psycholoog BIG registratie: 19917078025
Psychotherapeut BIG registratie: 19917078016

tim-wind
janneke-ferwerda

Janneke Ferwerda

Janneke is klinisch psycholoog, psychotherapeut en gedragstherapeut. Ze is gespecialiseerd in de behandeling van traumagerelateerde klachten, angstklachten, zelfbeeldproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heeft ze veel expertise en behandelervaring op het gebied van psychotische klachten. Naast haar werk bij POLARIS is Janneke verbonden aan GRIP Psychologen als praktijkopleider en als docent bij Gedachten Uitpluizen. Ze is geregistreerd als supervisor bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCt), schematherapeut en EMDR practitioner.

KvK: 71053646
Klinisch psycholoog BIG registratie: 09912404025
Psychotherapeut BIG registratie: 2991240401

Suzan Ben Chamach

Suzan Ben Chamach werkt als zelfstandig klinisch psycholoog en psychotherapeut bij POLARIS. Zij is geregistreerd als cognitief gedragstherapeut en supervisor VGCt, senior schematherapeut en supervisor schematherapie en EMDR practitioner. Suzan is gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, traumagerelateerde en angstklachten. Naast haar werk voor POLARIS werkt Suzan als klinisch psycholoog bij Altrecht. Zij geeft supervisie aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en zij geeft les op verschillende postdoctorale opleidingen.

Suzan neemt op dit moment geen nieuwe cliënten meer aan voor behandeling. Als je eerder bij haar in behandeling bent geweest en je wil opnieuw in behandeling komen, dan kan je per mail contact met haar opnemen.

KvK: 73831808
Klinisch psycholoog BIG registratie: 89910947225
Psychotherapeut BIG registratie: 19910947216

suzan-ben-chamach
Annelieke van Dam

Annelieke van Dam

Annelieke werkt als zelfstandig GZ-psycholoog bij POLARIS. Ze is tevens opgeleid als orthopedagoog en geregistreerd als senior schematherapeut, cognitief gedragstherapeut VGCt en EMDR Europe practitioner. Annelieke is gespecialiseerd in de behandeling van traumagerelateerde klachten, chronische internaliserende problematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Zij heeft veel behandelervaring met de doelgroep adolescenten en jongvolwassenen. Naast haar werk bij POLARIS werkt Annelieke als (regie-)behandelaar bij de Care-express Amsterdam. Ze geeft werkbegeleiding en les aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en is zelfstandig supervisor voor (GZ-)psychologen in opleiding en cognitief gedragstherapeuten in opleiding.

KvK: 73484806
GZ-psycholoog BIG registratie: 59918292725

Carlos Croes

Carlos is klinisch psycholoog, psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van trauma gerelateerde klachten, angstklachten, somberheid, burn-out, ADHD, zelfbeeldproblematiek, onverklaarde pijnklachten, problemen met de seksualiteit, partner relatie problematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heeft hij veel expertise en behandelervaring op het gebied van psychotische klachten. Naast zijn werk bij POLARIS is Carlos verbonden aan GGZ Centraal als praktijkopleider, manager van een digitale poli en is hij docent bij Stichting Cognitie en Psychose. Hij is tevens oprichter en docent van de E-Health Academy. Hij is verder geregistreerd als supervisor bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCt), biedt schematherapeut en is EMDR behandelaar.

KvK: 94015427
Klinisch Psycholoog BIG: 19066664825
Psychotherapeut BIG: 39066664816

carlos_croes
heleen-grandia

Heleen Grandia

Heleen Grandia werkt als klinisch psycholoog en psychotherapeut bij POLARIS. Ze is gespecialiseerd in schematherapie, behandeling van traumagerelateerde klachten, emotieregulatieproblematiek (angst, boosheid, somberheid) en hardnekkige patronen en complexe problemen die soms beschreven worden als persoonlijkheidsproblematiek.
Daarnaast geeft zij regelmatig les in schematherapie voor Forta Opleidingen. Ze is geregistreerd als supervisor Schematherapie en bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCt).

KvK: 75338157
Klinisch psycholoog BIG registratie: 49916534925
Psychotherapeut BIG registratie: 69916534916