Psychologen

Onze psychologen hebben verschillende achtergronden en specialismen.

Tim Wind

Tim werkt als zelfstandig gepromoveerd klinisch psycholoog en psychotherapeut bij POLARIS. Hij is gespecialiseerd in traumagerelateerde klachten, angstklachten, somberheidsklachten en persoonlijkheidsproblematiek. Tim werkt naast POLARIS als behandelaar en programmamanager E-health bij Centrum ’45, hij is Hoofddocent E-health bij de RINO Amsterdam en oprichter en directeur bij Psyflix.

KvK: 72352426
Klinisch psycholoog BIG registratie: 19917078025
Psychotherapeut BIG registratie: 19917078016

tim-wind
janneke-ferwerda

Janneke Ferwerda

Janneke is klinisch psycholoog, psychotherapeut en gedragstherapeut. Ze is gespecialiseerd in de behandeling van traumagerelateerde klachten, angstklachten, zelfbeeldproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heeft ze veel expertise en behandelervaring op het gebied van psychotische klachten. Naast haar werk bij POLARIS is Janneke verbonden aan GRIP Psychologen als praktijkopleider en als docent bij Gedachten Uitpluizen. Ze is geregistreerd als supervisor bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCt), schematherapeut en EMDR practitioner.

KvK: 71053646
Klinisch psycholoog BIG registratie: 09912404025
Psychotherapeut BIG registratie: 2991240401

Suzan Ben Chamach

Suzan Ben Chamach werkt als zelfstandig klinisch psycholoog en psychotherapeut bij POLARIS. Zij is geregistreerd als cognitief gedragstherapeut en supervisor VGCt, senior schematherapeut en supervisor schematherapie en EMDR practitioner. Suzan is gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, traumagerelateerde en angstklachten. Naast haar werk voor POLARIS werkt Suzan als klinisch psycholoog bij Altrecht. Zij geeft supervisie aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en zij geeft les op verschillende postdoctorale opleidingen.

KvK: 73831808
Klinisch psycholoog BIG registratie: 89910947225
Psychotherapeut BIG registratie: 19910947216

suzan-ben-chamach
Annelieke van Dam

Annelieke van Dam

Annelieke werkt als zelfstandig GZ-psycholoog bij POLARIS. Ze is tevens opgeleid als orthopedagoog en geregistreerd als senior schematherapeut, cognitief gedragstherapeut VGCt en EMDR Europe practitioner. Annelieke is gespecialiseerd in de behandeling van traumagerelateerde klachten, chronische internaliserende problematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Zij heeft veel behandelervaring met de doelgroep adolescenten en jongvolwassenen. Naast haar werk bij POLARIS werkt Annelieke als (regie-)behandelaar bij de Care-express Amsterdam. Ze geeft werkbegeleiding en les aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en is zelfstandig supervisor voor (GZ-)psychologen in opleiding en cognitief gedragstherapeuten in opleiding.

KvK: 73484806
GZ-psycholoog BIG registratie: 59918292725

Yolande Kat

Yolande Kat werkt als zelfstandig klinisch psycholoog en psychotherapeut bij POLARIS. Zij is geregistreerd als cognitief gedragstherapeut en supervisor VGCt, junior schematherapeut, EMDR practitioner en psychotraumatherapeut. Yolande is gespecialiseerd in de behandeling van traumagerelateerde klachten, emotieregulatie – en met name agressieregulatieproblematiek, problematisch middelengebruik en persoonlijkheidsproblematiek. Naast haar werk voor POLARIS werkt Yolande als klinisch psycholoog bij de Waag. Zij geeft supervisie aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en zij geeft les bij de RINO Groep Utrecht.

KvK: 85485810
Klinisch psycholoog BIG registratie: 19912330825
Psychotherapeut BIG registratie: 39912330816

yolande-kat