Psychologen

Onze psychologen hebben verschillende achtergronden en specialismen.

Tim Wind

Tim werkt als zelfstandig gepromoveerd klinisch psycholoog en psychotherapeut bij POLARIS. Hij is gespecialiseerd in traumagerelateerde klachten, angstklachten, somberheidsklachten en persoonlijkheidsproblematiek. Tim werkt naast POLARIS als behandelaar en programmamanager E-health bij Centrum ’45, hij is Hoofddocent E-health bij de RINO Amsterdam en oprichter en directeur bij Psyflix.

KvK: 72352426
Klinisch psycholoog BIG registratie: 19917078025
Psychotherapeut BIG registratie: 19917078016

tim-wind
janneke-ferwerda

Janneke Ferwerda

Janneke is klinisch psycholoog, psychotherapeut en gedragstherapeut. Ze is gespecialiseerd in de behandeling van traumagerelateerde klachten, angstklachten, zelfbeeldproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heeft ze veel expertise en behandelervaring op het gebied van psychotische klachten. Naast haar werk bij POLARIS is Janneke verbonden aan GRIP Psychologen als praktijkopleider en als docent bij Gedachten Uitpluizen. Ze is geregistreerd als supervisor bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCt), schematherapeut en EMDR practitioner.

KvK: 71053646
Klinisch psycholoog BIG registratie: 09912404025
Psychotherapeut BIG registratie: 2991240401

Suzan Ben Chamach

Suzan Ben Chamach werkt als zelfstandig klinisch psycholoog en psychotherapeut bij POLARIS. Zij is geregistreerd als cognitief gedragstherapeut en supervisor VGCt, senior schematherapeut en supervisor schematherapie en EMDR practitioner. Suzan is gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, traumagerelateerde en angstklachten. Naast haar werk voor POLARIS werkt Suzan als klinisch psycholoog bij Altrecht. Zij geeft supervisie aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en zij geeft les op verschillende postdoctorale opleidingen.

Suzan neemt op dit moment geen nieuwe cliënten meer aan voor behandeling. Als je eerder bij haar in behandeling bent geweest en je wil opnieuw in behandeling komen, dan kan je per mail contact met haar opnemen.

KvK: 73831808
Klinisch psycholoog BIG registratie: 89910947225
Psychotherapeut BIG registratie: 19910947216

suzan-ben-chamach
Annelieke van Dam

Annelieke van Dam

Annelieke werkt als zelfstandig GZ-psycholoog bij POLARIS. Ze is tevens opgeleid als orthopedagoog en geregistreerd als senior schematherapeut, cognitief gedragstherapeut VGCt en EMDR Europe practitioner. Annelieke is gespecialiseerd in de behandeling van traumagerelateerde klachten, chronische internaliserende problematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Zij heeft veel behandelervaring met de doelgroep adolescenten en jongvolwassenen. Naast haar werk bij POLARIS werkt Annelieke als (regie-)behandelaar bij de Care-express Amsterdam. Ze geeft werkbegeleiding en les aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en is zelfstandig supervisor voor (GZ-)psychologen in opleiding en cognitief gedragstherapeuten in opleiding.

KvK: 73484806
GZ-psycholoog BIG registratie: 59918292725

Tamar van Raalten

Tamar van Raalten werkt als zelfstandig klinisch psycholoog en psychotherapeut bij POLARIS en is gepromoveerd in de neurowetenschappen. In het werken met de gevolgen van trauma komen de wereld van het brein en van ons gedrag samen: trauma gaat o.a. over overleven en vastzitten in automatische patronen die ooit nodig waren voor bescherming. In een behandeling staan samenwerking en verbinding centraal: tussen lichaam en geest, tussen denken, voelen en doen, in jezelf en met anderen. Tamar is geregistreerd als EMDR practitioner en opgeleid als yoga docent. Naast expertise op het gebied van traumagerelateerde klachten, heeft Tamar ervaring in het behandelen van psychotische klachten, eetproblematiek, emotieregulatie- en zelfbeeldproblematiek. Naast haar werk voor POLARIS is Tamar als klinisch psycholoog verbonden aan het behandelcentrum Trauma en Transitie bij Centrum voor Transitie en geeft zij als docent onderwijs op het gebied van psychotrauma bij de postdoctorale opleidingen tot GZ- en klinisch psycholoog bij de RINO Groep Utrecht.

KvK: 85448028
Klinisch Psycholoog BIG: 59919304425
Psychotherapeut BIG: 79919304416

Tamar van Raalten
Yolande Kat

Yolande Kat

Yolande Kat werkt als zelfstandig klinisch psycholoog en psychotherapeut bij POLARIS. Zij is geregistreerd als cognitief gedragstherapeut en supervisor VGCt, junior schematherapeut, EMDR practitioner en psychotraumatherapeut. Yolande is gespecialiseerd in de behandeling van traumagerelateerde klachten, emotie – en agressieregulatieproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Naast haar werk voor POLARIS werkt Yolande als klinisch psycholoog bij het Sinaï Centrum. Zij geeft supervisie aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en zij geeft les bij de RINO Groep Utrecht. Yolande houdt op de maandagen praktijk vanuit Utrecht of online.

KvK: 85485810
Klinisch psycholoog BIG registratie: 19912330825
Psychotherapeut BIG registratie: 39912330816

Carlos Croes

Carlos is klinisch psycholoog, psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van trauma gerelateerde klachten, angstklachten, somberheid, burn-out, ADHD, zelfbeeldproblematiek, onverklaarde pijnklachten, problemen met de seksualiteit, partner relatie problematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heeft hij veel expertise en behandelervaring op het gebied van psychotische klachten. Naast zijn werk bij POLARIS is Carlos verbonden aan GGZ Centraal als praktijkopleider, manager van een digitale poli en is hij docent bij Stichting Cognitie en Psychose. Hij is tevens oprichter en docent van de E-Health Academy. Hij is verder geregistreerd als supervisor bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCt), biedt schematherapeut en is EMDR behandelaar.

KvK: 94015427
Klinisch Psycholoog BIG: 19066664825
Psychotherapeut BIG: 39066664816

carlos_croes